Zuid-Limburgse Atletiekacademie	VZW

Medi247 © Alle rechten voorbehouden.  Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Nieuws 09-02.ZLAA-Info.Werking 2015.Trainers.Trainingen.Foto's-media.Partners.Contact.Links .
Nieuws 09-02.
ZLAA-Info.
Werking 2015.
Trainers.
Trainingen.
Foto's-media.
Partners.
Contact.
Links .

 

Dag iedereen, welkom op onze webpagina

Wie zijn wij ?

 

 

Wij zijn de ZUID LIMBURGSE ATLETIEKACADEMIE vzw.

 

 

Wat is ons doel?

 

Als vereniging willen wij trachten een surplus te zijn voor huidige atletiekclubs, in eigen regio,  in onze en de omliggende provincies.

In clubs moeten trainers vaak een grote groep atleten trainen waar geen onderscheid gemaakt wordt tussen een wedstrijdatleet en een recreant. Een individuele benadering is eveneens zeer moeilijk haalbaar.

Initiatieven van de Vlaamse Gemeenschap zoals topsportschool, talentendetectie, talententraining enz.. zijn een positief signaal, maar velen blijven toch op hun honger zitten.

Daarom willen wij wedstrijdatleten de kans geven, om buiten hun club om, maar met interactie tussen clubtrainers, betrokken leerkrachten topsportschool en onze trainers en dit in een omkadering van ervaren en gediplomeerde trainers hun talenten verder laten ontwikkelen.

 

Onze vereniging richt zich tot gemotiveerde wedstrijdatleten zijn die zich verder wensen te bekwamen in een bepaalde discipline. (hierin primeert de individuele technische bijscholing)

 

 

De toekomstige wedstrijdatleten, bij ons gekend onder de naam  “de atleetjes”  is gericht op kinderen vanaf het eerste studiejaar die 1x per week op een gezonde manier willen sporten en alzo warm gemaakt kunnen worden voor de atletieksport.

Het doorgroeien vanuit deze doelgroep naar een atletiekclub die aangesloten is bij de Vlaamse Atletiekliga kan dan ook geen probleem vormen.

 

Buiten het verder bekwamen van atleten zal ZLAA vzw eveneens de nodige aandacht besteden aan opleiding, vorming en bijscholing van juryleden. Dit vanaf de basis tot de nodige kennis voor internationale juryleden.

Andere organisaties zoals funmeetings, stagedagen enz... zijn eveneens een doel waar wij voor open staan.

 

 

Vragen, info nodig ??

 

 

zuidlimburgseatletiekacademie@gmail.com